Denny Hamlin a ieșit victorios la Kansas după ce a câștigat duelul cu Kyle Larson în NASCAR Cup Series de duminică, oferindu-i lui Hamlin a patra victorie la Kansas.

Denny Hamlin și-a petrecut aproximativ 30 de tururi urmărindu-l pe Larson înainte de a face câteva încercări eșuate de a prelua conducerea în tururile finale. Acesta a câștigat cursa după ce a presat mașina lui Kyle Larson în partea stângă din spate, împingându-l pe acesta în zidul exterior. Larson și-a recâștigat controlul asupra mașinii, dar Hamlin a trecut pe lângă el și a câștigat cursa.

“Eram într-o parte, el era în cealaltă parte. Am știut că va fi aproape dacă va putea să mă depășească. Am presat partea din stânga a mașinii lui, încercând să mențin aerodinamica cât mai mult posibil. Este o parte foarte sensibilă și l-am atins la final”, a spus Hamlin despre duelul acestuia cu Kyle Larson.

“Eram foarte instabil. El a reușit în cele din urmă să mă depășească pe partea interioară în două curbe. Părea că mă împinge agresiv cu aerul de pe lateral. Nu știu dacă m-a făcut să pierd controlul mașinii, dar m-a împins spre zidul exterior și a reușit să câștige cursa”, a comentat Kyle Larson.

Chris Gabehart, inginerul șef al echipei de curse Joe Gibbs Racing din NASCAR Cup Series, precum și strategul pentru pilotul Denny Hamlin, a spus despre acesta că este cel mai talentat pilot pe care l-a văzut.

“Sunt atât de mândru de Denny că a învins, în opinia mea este cel mai talentat pilot de curse din lume”, a spus Chris Gabehart.