Mercedes se confruntă cu dezamăgire în Marele Premiu al Azerbaidjanului, deoarece Lewis Hamilton are dificultăți în a ține pasul cu Red Bull și Ferrari. Toto Wolff recunoaște că echipa nu a introdus nici o actualizare majoră pentru cursă, contrazicând declarațiile anterioare ale lui Hamilton. Cu toate acestea, echipa rămâne optimistă și concentrată pe progresul spre obiectivele lor.

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 pentru Mercedes-AMG Petronas, și-a exprimat dezamăgirea față de cea mai proastă performanță a sa din sezonul curent la Marele Premiu al Azerbaidjanului, unde a terminat pe locul 6.

Hamilton a obținut locul 5 în calificări, dar și-a pierdut poziția când a fost introdusă mașina de siguranță după incidentul lui Nyck de Vries. Cu toate că a reușit să îl depășească pe coechipierul George Russell, nu a reușit să avanseze mai mult pentru a-l depăși pe Carlos Sainz de la Ferrari.

Lewis Hamilton a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare upgrade-urile echipei, care sunt așteptate după următorul Grand Prix, care va avea loc la Miami. Acesta a afirmat că este mândru de mentalitatea echipei și de atitudinea lor câștigătoare, iar toți cei din garaj sunt pozitivi cu privire la upgrade-uri. Lewis este optimist că upgrade-urile îi vor pune echipa într-o poziție mult mai bună pentru a lupta pentru campionat.

“Mentalitatea echipei este excelentă, avem o atitudine de câștigători și suntem concentrați să progresăm și să ajungem acolo unde știm că putem ajunge, e nevoie doar de încă câțiva pași. Nu cred că am făcut vreo greșeală sau că am învățat vreo lecție, nu este niciun eșec, trebuie doar să ajungem unde vrem să fim”, a spus Hamilton.

“Toată lumea este pozitivă în garaj, iar aceste upgrade-uri ne vor ajuta să fim mult mai bine poziționați în lupta pentru titlu.

Am avut deja destule curse în care am așteptat acest upgrade, așa că am numărat zilele și săptămânile.

Încă nu știm cât de bun va fi upgrade-ul, dar știm că va aduce ceva nou pentru noi.

Sper că va fi mai bine pentru noi la Miami, pentru că am avut probleme cu suspensiile acolo”, a adăugat Lewis Hamilton.