Pilotul McLaren, Lando Norris, și-a exprimat încredere în progresul echipei sale după actualizările și restructurările recente. Cu toate că încă sunt departe de obiectivele lor, Norris crede că schimbările au sporit moralul și au permis echipei să fie mai deschisă la experimentarea de lucruri noi. Cu toate acestea, lipsa persistentă la atingerea vitezei maxime a mașinii McLaren a fost evidentă în timpul Marelui Premiu din Baku, cu Norris chinuindu-se să depășească din cauza zonei DRS prea scurte și a vitezei limitate în linie dreaptă. Deși modificările nu au avut un impact semnificativ asupra timpilor de tur din Baku, Norris rămâne optimist cu privire la rezultatele viitoare ale echipei în următoarele curse, în special la virajele de viteză medie ale circuitului din Miami.

“Cu siguranță, băieții și toată lumea din fabrică par mai fericiți, mai optimiști. Am și mai multă încredere în ceea ce privește noua structură și unii dintre oamenii noi pe care îi avem și alte lucruri de genul acesta”, a spus Norris

“Toată lumea este un pic mai liberă și dispusă să încerce lucruri noi și să facă pași mai mari”, a adăugat pilotul McLaren.

În Baku, s-a constatat că echipa McLaren s-a confruntat în mod constant cu o lipsă de viteză maximă. Norris a explicat că este aproape imposibil să efectuezi depășiri, mai ales cu acea viteză limitată pe porțiunea cu linie dreaptă din circuite, mai ales că zona DRS a fost mult mai scurtă în comparație cu anul trecut.

“Este practic imposibil să depășești, mai ales cu viteza noastră pe linia dreaptă și cu cât de scurtă este acum zona DRS în comparație cu anul trecut”, a spus  Lando Norris.

Norris a adăugat că modificările nu ajută prea mult în virajele foarte lente și că, dacă se analizează în baza timpilor de tur, nu se observă o diferență majoră. El speră să vadă îmbunătățiri în virajele cu viteze medii, asemănătoare cu cele de la circuitul din Miami. Totodată, este încrezător că următoarele modificări vor aduce rezultate semnificative.

“Poate în Miami vom vedea unele câștiguri mai mari la virajele de viteză medie. Dar asta este totul pentru moment. Este un mic pas înainte, mai mult o filozofie diferită pentru a avea un punct de referință. Avem lucruri care vin și care arată bine și sunt cu siguranță pași mai mari decât am avut în acest weekend”, a concluzionat  Lando Norris.