O echipă din Formula 1 care a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni este Mercedes AMG Petronas, al cărei director de echipă, Toto Wolff, a discutat recent cu presa despre dezvoltarea mașinii lor pentru sezonul 2023.

În comentariile sale, Wolff și-a exprimat optimismul cu privire la progresul pe care echipa l-a făcut până acum. El a remarcat că, în doar câteva curse, au obținut o înțelegere mult mai bună a mașinii și au definit o direcție clară pentru dezvoltarea acesteia Wolff a subliniat, de asemenea, importanța de a rămâne rațional și de a crede în traiectoria echipei, chiar și în fața obstacolelor.

Un punct cheie pe care Wolff l-a subliniat este faptul că îmbunătățirea constantă reprezintă factorul decisiv pentru a putea concura la cel mai înalt nivel. El a spus că echipa va continua să aducă îmbunătățiri mașinii pe parcursul întregului sezon și că trebuie să fie realiști în așteptările lor.

“În ceea ce privește dezvoltarea mașinii, este încurajator să vedem că în decursul a trei curse, înțelegem mult mai bine mașina, am definit o direcție clară în care trebuie să mergem și cred că suntem pe traiectoria corectă”, a declarat Wolff.

“Vor exista obstacole, dar vor exista totodată și îmbunătățiri și multă muncă, acestea ne vor ajuta să ne apropiem de primul loc. Vom aduce constant îmbunătățiri la mașină pe parcursul următoarelor câteva curse, ceea ce este ceva ce merită așteptat cu interes.”

“Dar nu există nicio soluție magică care să transforme mașina instant, este important să fii realist cu așteptările tale. Sperăm că vom vedea o îmbunătățire constantă”, a concluzionat Toto Wolff.