Pilotul NASCAR Chase Elliott s-a întors recent pe pista de curse după ce a lipsit la șase curse din cauza unei fracturi la piciorul stâng, cauzată de un  accident la snowboarding. Deși teoretic încă se poate califica pentru playoff-uri, aceasta rămâne o sarcină foarte dificilă pentru Chase. O victorie în oricare dintre cele 17 curse rămase din sezon ar oferi acestuia o șansă să concureze pentru primele locuri din campionat.

Elliott și-a exprimat încrederea în capacitatea echipei sale de a concura pentru primele poziții la campionat și nu este descurajat de provocarea pe care el și echipa acestuia o au în față. Chase este entuziasmat de obiectivul pe care îl are în față, și anume de a câștiga și a se califica pentru playoff-uri. Elliott a avut o performanță bună la Talladega Superspeedway și Dover Motor Speedway, și speră să-și asigure prima sa victorie a sezonului pe oricare dintre aceste circuite.

“Cred că suntem o echipă ce merită să facă parte din playoff-uri și cred că suntem suficient de puternici pentru a concura pentru campionat

Toți vrem să câștigăm ca o echipă, nu din cauza absenței mele ne dorim să câștigăm mai mult decât am făcut-o deja. Dar cu siguranță recunoaștem că punctele din partea șoferului  probabil nu vor funcționa…strict din partea șoferului, va fi dificil să facem asta fără o victorie”, a spus Elliott.

“Cred că este mai mult despre recunoașterea sarcinii de a ne implica în spectacol și a ceea ce trebuie să facem pentru a reuși asta. Cred că este destul de distractiv să ai un astfel de obiectiv în fața ta. Noi, ca echipă, abordăm acest lucru cu entuziasm, iar eu personal am acceptat provocarea. Sunt foarte încântat de această provocare, de fapt. Competiția este unică și distractivă, ori câștigi și mergi mai departe, ori nu reușești și ești plasat în afara competiției. Îmi place, de fapt”, a încheiat Elliott.