În weekend-ul 22-23 aprilie au avut loc primele etape ale campionatelor de Viteză în Coastă Masters, la Râșnov, și Off Road, la Sighișoara.

Prima ediție a Trofeului Master de Viteză în Coastă a fost câștigată de Simone Tempestini, urmând ca Mihai Leu și Dodo Pițigoi sa completeze podiumul la Open. Un total de 37 de piloți au luat startul în prima etapă a sezonului Masters la Viteză în Coastă de la Râșnov.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21103812/2/temp.jpg

În cadrul Categoriei 3 cel mai bun timp a fost obținut de Cosmin Ion, Andrei Precup a obținut locul 1 in cadrul Categoriei 5 iar la Grupa 6 cel mai bun timp aparținând lui Vlad Colceriu. În cadrul Vehiculelor Electrice, Dominic Marcu bifează o noua victorie la volanul singurului Tesla Model 3 modificat special pentru competiții auto.

La prima etapă a Campionatului Național de Off Road, la clasa Open SSV, Ungureanu Andrei a ocupat prima poziție, urmat de Nedelcu Sorin și Paul Cutean. La clasa Open Tudor Octavian a oprit cronometrul la 04:57:47, umând ca Bob Alin și Duică Nicușor să completeze podiumul. Primul loc de la clasa Standard B a fost obtinut de către Pascovici Ionuț, Loculrile 2 și 3 fiind ocupate de Chivari Alexandru și Stan Ionel. La Clasa Standard A, Locul 1 a fost obținut de către Foaltin Cristian urmat de către Schenker Uwe și Floricel Isac. In cadrul Clasei Extrem Peștean Claudiu a avut cel mai bun timp, urmat de Santa David și Rus Călin. Clasa Challenge fiind câștigată de Torok Zoltan, Sabo Romulus și Trif Mirel completând podiumul pe pozițile 2 și 3.