Pilotul NASCAR de la echipa Hendrick Motorsports, Chase Elliott, a revenit pe pistă după o ruptură la piciorul stâng, survenită în urma snowboarding-ului pe o pârtie din Colorado, SUA. Accidentarea a fost destul de gravă și a necesitat intervenție chirurgicală.

Duminică, mașina Chevrolet cu numărul 9 s-a văzut încă o dată pe pistă, pentru prima oară din luna februarie. Chase Elliott s-a poziționat în top 10 după cursa de la Martinsville Speedway.

Elliott este destul de fericit cu rezultatul obținut, deși pe lângă problema la picior, mașina acestuia nu s-a descurcat prea bine.

“Consider că e ceva de care sa fii mandru, sa obții un loc în top 10, mai ales dacă te gândești cât de prost am concurat toată ziua”, a spus Chase.

“Am fost mandru de asta; o lupta buna și modul în care am terminat puternic. Întotdeauna este un lucru bun”, a adăugat acesta.

Întrebat cum se simte după accidentare, acesta a răspuns că se simte destul de bine.

“Mă simt destul de bine; cam cum m-am așteptat”, a spus el. “Deci, asta a fost un lucru bun. A fost cu siguranță o cursă dificilă; probabil pentru că am stat pe canapea timp de șase săptămâni, mai mult decât din cauza piciorului meu. Mă duc acasă și îl voi regla din nou”.

Chase Elliott a explicat că ar fi putut să performeze mai bine, dar nu crede că accidentarea la picior l-a împiedicat să facă asta. El a spus că după ce au reușit să își aducă mașina într-un loc decent, au rămas fără timp. În final, el este mulțumit de faptul că a terminat în top 10 și nu este prea supărat de acest lucru.

“Cred că aș fi putut să performez mai bine, sincer. Nu cred că piciorul meu m-a împiedicat să fac asta. Odată ce am reușit să punem mașina într-un loc decent, am rămas fără timp.

“Dar în ansamblu, un loc în top 10 nu este ceva pentru care să fii prea supărat”, a concluzionat Chase.