Denny Hamlin câștigă din nou la Richmond Raceway, aceasta fiind a doua victorie a pilotului în ultimele 3 curse. În ciuda ploii persistente care a întârziat startul evenimentului NASCAR Cup Series, Hamlin a reușit cu succes să se impună ca lider la Richmond. Pilotul de la Joe Gibbs Racing a fost urmat de Joey Logano pe locul doi și Kyle Larson pe locul trei.

Victoria lui Hamlin nu a fost doar rezultatul priceperii sale de pe circuit, echipa sa de la boxe a jucat un rol crucial în obținerea conducerii în timpul unei reluări suplimentare. După victoria sa de la Richmond, Hamlin nu a ezitat să-și laude echipa de la pit stop, spunând că aceasta a avut o performanță constantă pe tot parcursul sezonului.

“Am avut cea mai bună echipă de pit stop tot anul. Mi-au plăcut șansele noastre. Încă îl aveam pe Martin care era câștigătorul meritat al cursei, dar când le dai ocazia acestor echipe de la boxe… despre asta este vorba. Trebuie să ai întreaga ta echipă pusă împreună și au făcut o treabă excelentă astăzi!”, a declarat Denny Hamlin în urma victoriei sale de la Richmond.

Favoritul câștigător al acestei curse a fost Martin Truex Jr., care în cele din urmă a terminat pe locul 4. Deși Martin a terminat pe o poziție bună, acesta a fost puțin dezamăgit de rezultatul de la Richmond. Pilotul a pierdut teren după o oprire la boxe.

“Da, este un rezultat nefericit. Din păcate, asta s-a întâmplat de câteva ori de-a lungul anilor. Am fost într-o poziție excelentă și am avut o Toyota Camry Auto-Owners care a fost minunată toată noaptea. Băieții au făcut o treabă foarte bună toată noaptea. Am fost întrecuți la boxe …Cu siguranță este dezamăgitor, dar a fost o zi solidă și am avut o mașină capabilă să câștige, așa că va trebui să revenim săptămâna viitoare și să încercăm să-i învingem atunci”, a spus Martin Truex după cursa de la Richmond.