Am avut parte de o cursă plină de suspans marca NASCAR Cup Series la Phoenix Raceway, unde pilotul în vârstă de 29 de ani, Christopher Bell, a obținut prima sa victorie din acest sezon. Succesul lui Bell aduce și prima victorie a sezonului pentru Toyota. Bell a condus mașina cu pricepere timp de 50 de tururi și, în cele din urmă, a obținut victoria.

Chris Buescher a fost chiar în spatele lui Bell, dar nu a reușit să-l depășească și astfel a obținut locul doi, iar Ty Gibbs a terminat cursa de la Phoenix pe locul trei.

Pornind de pe locul 13, Bell a reușit să depășească dificultățile întâmpinate în timpul acestei curse, inclusiv două opriri mai lente la boxe, pentru a reveni în fruntea competiției. După cursă, Bell a spus că este foarte bucuros de această victorie și de faptul că echipa lui a avut grijă să primească o mașină competitivă.

„Aceasta (victorie) se simte foarte bine. Nu primești mașini ca aceasta prea des, după cum știi. Sunt foarte, foarte mândru să fiu în această mașină cu numărul 20”, a spus Christopher Bell după victoria sa de la Phoenix Raceway.

Adam Stevens, șeful echipei din care face parte Christopher Bell, a lăudat echipa pentru rezultatele obținute și a declarat că aceasta este determinată să se îmbunătățească în continuare pentru a repeta acest succes și în viitor.

“Avem cel mai bun caiet de notițe pentru a putea construi în continuare. Toți colegii noștri au avut momente în care au fost cu adevărat buni. Este prea devreme să spunem dacă există vreo discrepanță față de restul competiției. Nu cred asta. Nu simt asta. Doar cred că am reușit mai bine decât toți ceilalți astăzi”, a spus Adam Stevens.

Chris Buescher, care a ocupat locul doi la Phoenix, a vorbit și el despre importanța colaborării dintre membrii echipei pentru a obține rezultate notabile.

“Am avut o săptămână dificilă săptămâna trecută. A fost bine să îi aducem înapoi pe toți pentru a dovedi că suntem în asta împreună și că vom câștiga unul dintre aceste lucruri ca echipă”, a declarat Chris Buescher după ce a obținut a doua poziție la Phoenix Raceway.