Noaptea de neuitat la Atlanta Motor Speedway și, probabil, cel mai senzațional finish la o competiție NASCAR. Pilotul Daniel Suarez a ieșit învingător într-o cursă extrem de strânsă până la final, având doar 0,003 secunde în fața lui Ryan Blaney și 0,007 secunde în fața lui Kyle Busch, stabilind astfel cea mai strânsă victorie din istoria NASCAR.

După cursă, Suarez a recunoscut că acest succes a fost un moment special pentru el, mai ales în contextul incertitudinii privind viitorul său în echipa Trackhouse Racing, după o serie lungă fără nicio victorie.

Suarez, Blaney și Busch au rămas aproape unul lângă celălalt, gonind la viteză maximă de la virajul cu numărul 4 până la linia de sosire. Cursa a fost atât de strânsă între cei trei încât au fost necesare camerele de la linia de sosire pentru a confirma câștigătorul.

“Am sperat doar. Am văzut turnul și am crezut că sunt primul. Am crezut că am reușit, dar apoi au spus că trebuie să fie o revizuire. A fost atât de aproape. A fost atât de aproape. A fost o cursă bună”, a declarat Daniel Suarez după ce a obținut victoria pe Atlanta Motor Speedway.

Pentru Suarez, această victorie este doar începutul. În ciuda faptului că prin această victorie și-a asigurat locul în playoff-uri, pilotul de la Trackhouse Racing este determinat să obțină cât mai multe victorii în acest sezon.

“Câteva persoane mi-au spus că acum pot să mă relaxez, că sunt în playoff-uri. Doamne ferește! Scopul meu este să câștig mai mult de o cursă. Nu este vorba de relaxare aici. Scopul este ca tu să nu fii surprins când 99 (numărul de pe mașina lui Suarez ) este în Victory Lane”, a adăugat pilotul NASCAR.

Deși au pierdut la centimetri, Ryan Blaney și Kyle Busch sunt bucuroși de reușita lui Suarez și chiar s-au distrat în ultima parte a cursei.

Ryan Blaney a declarat: “A fost o cursă distractivă, dar am avut câțiva centimetri lipsă. Totuși, sunt fericit pentru Daniel. A fost distractiv să concurez împreună cu el și cu Kyle. A fost distractiv.”

Kyle Busch a spus: “Este bine să-l vezi pe Daniel câștigând o cursă. Ne-am ajutat unul pe altul fiind parteneri de echipă la Chevy și lucrând împreună acolo. Asta arată că atunci când ai prieteni și poți face alianțe, acestea par să funcționeze, și asta a fost o parte bună a zilei de azi.”