Campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a terminat pe locul doi în Jeddah, după ce a pornit de pe poziția a 15-a din cauza unei defecțiuni la schimbătorul de viteze pe durata calificărilor.

În timp ce a recunoscut că echipa sa este mulțumită de rezultat, Verstappen și-a exprimat dezamăgirea personală, afirmând că nu este acolo pentru a termina pe locul doi, mai ales că lucrează din greu împreună cu echipa pentru a asigura fiabilitatea mașinii.

Acesta crede că echipa trebuie să muncească mai mult și să se asigure că mașinile lor sunt fiabile dacă doresc să concureze pentru a câştiga campionatul. El a spus, de asemenea, că motorsportul există pentru a oferi șanse egale tuturor piloților, iar cel mai bun pilot trebuie să termine pe primul loc.

“Am recuperat până pe locul doi, ceea ce este bine, iar în general întreaga echipă este fericită. Dar personal, nu sunt fericit. Nu am venit aici să ies pe locul 2, mai ales când lucrezi din greu la fabrică, pentru a putea veni aici într-o stare bună și pentru a te asigura că totul este impecabil.”

“Când lupți pentru un campionat și pare că este doar între două mașini (Verstappen și Perez), trebuie să te asiguri că cele două mașini sunt fiabile. Trebuie să facem mai bine, absolut – un weekend mai curat ar fi frumos.”

“Avem voie să ne întrecem, astfel încât cel mai bun o să termine pe primul loc.”