Charles Leclerc, pilotul de Formula 1 pentru Ferrari, a cerut fanilor să nu se mai adune în fața casei sale din Monaco și să respecte intimitatea sa. Adresa sa de domiciliu a devenit publică pe internet, iar mulți fani s-au adunat sub apartamentul său și au sunat la ușa lui cerând autografe și fotografii.

Într-o postare pe Instagram, în trei limbi diferite (engleză, italiană și franceză), Leclerc a spus că apreciază sprijinul fanilor, dar a solicitat ca intimitatea sa să fie respectată și aceștia să nu se mai adune în fața casei sale. El a adăugat că va fi bucuros să stea de vorbă cu fanii săi pe stradă sau la circuit, dar nu la domiciliul său.

“Salut tuturor, în ultimele luni adresa mea de acasă a devenit cumva publică, ceea ce a dus la adunarea oamenilor sub apartamentul meu, sunând la ușa mea și cerând fotografii și autografe”, a spus Leclerc.

“Deși sunt întotdeauna bucuros să fiu acolo pentru voi și apreciez cu adevărat sprijinul vostru, vă rog să-mi respectați intimitatea și să evitați să mai veniți la casa mea. Mă voi asigura că mă opresc pentru fiecare dintre voi când mă vedeți pe stradă sau pe circuit, dar nu voi coborî jos dacă veniți la ușa mea.”

“Sunt granițe care nu ar trebui să fie încălcate”, a adăugat pilotul.

La cele trei etape de la începutul sezonului din Formula 1, Charles Leclerc nu are un început promițător, fiind nevoit să se retragă din două curse, din Bahrain și Australia, și clasându-se pe locul 7 în Arabia Saudită.