După două etape de succes, ultima cursă din Hot Lap Competition pe 2023 se va ține în weekendul 11-12 Noiembrie la circuitul Prejmer Raceway Brașov, casa acestui eveniment încă de la începuturile sale.

În data de 11 Noiembrie, concurenții pot beneficia de sesiuni de Trackday începând cu ora 9.00 până spre seară, iar pe 12 Noiembrie acțiunea va începe la ora 8.00 cu antrenamentele cronometrate, iar de la orele 10.30 și 13.30 să fie programate startul în cele două manșe de concurs. Etapa se va încheia în jurul orei 17.30 cu festivitatea de premiere.

La start sunt așteptați piloți amatori dornici să încerce senzațiile de pe circuit, cât și piloți profesioniști veniți din numeroasele ramuri de motorsport prezente în țara noastră.

Pe lângă prestațiile piloților, cei de la fața locului pot urmări si demonstrațiile din partea campionilor Vali Porcișteanu, Sebastian Scîrlet, Armando Battochi sau Răzvan Hodea pe circuitul brașovean, iar totodată vor exista și premii speciale pentru sportivi, cât și pentru spectatori oferite de partenerii nosștri.

Așadar vă așteptăm cu drag la ultima etapă de Hot Lap Competition din acest sezon! Intrarea este liberă!