Echipa McLaren s-a pregătit intens pentru următoarele Grand Prix-uri de Formula 1 din Asia, echipa a introdus noul design “Stealth Mode” pentru modelul MCL60. Acest design îndrăzneț și inovator, caracterizat de o combinație de nuanțe de negru și portocaliu, este rezultatul unei colaborări cu sponsorul principal al echipei acestora, OKX.

Pe lângă noua schemă de culori, acest nou model include, de asemenea, și logo-ul distinctiv al partenerului principal OKX, în culorile negru și portocaliu, în diverse locuri vizibile de pe mașina MCL60.

Dezvăluirea spectaculoasă a acestui nou design a avut loc la un hotel din Singapore, chiar înaintea mult așteptatului Mare Premiu al Singapore-ului. Acest nou design o să fie prezent și la următorul Grand Prix din Japonia. La acest eveniment important pentru McLaren au participat și piloții echipei, Lando Norris și Oscar Piastri.

Echipa de Formula 1 a marcat introducerea noului design și pe social media cu următorul mesaj care pare să fie preluat din lumea virtuală a jocurilor video: “STEALTH MODE: UNLOCKED”.

Zak Brown, CEO-ul McLaren Racing, a inaugurat acest nou design vorbind despre ideea din spatele culorilor alese și scopul acestui nou design pentru următoarele curse de pe continentul asiatic.

“Stealth Mode schimbă culorile mașinii noastre de curse, aducând ceva palpitant și diferit la aceste două mari curse din Singapore și Japonia. Sperăm ca fanii să o îndrăgească la fel de mult ca și noi și să aibă ocazia să se bucure de zona pentru fani, pentru a se conecta cu echipa noastră”, a declarat Zak Brown.