În timpul binemeritatei sale pauze de vară, campionul de Formula 1 de șapte ori, Lewis Hamilton, a avut parte de relaxare și indulgență. În această vacanță, pilotul Mercedes și-a îndreptat atenția către una dintre bucuriile simple ale vieții, și anume mâncarea, fapt ce i-a adus câteva kilograme în plus.

Sub soarele radiant al Californiei, zilele lui Hamilton au fost marcate de o combinație de relaxare și productivitate. Pilotul a mărturisit că a fost înghițit de muncă pe durata vacanței sale, dar a și reușit să profite de câteva clipe de relaxare, departe de agitația orașului și de tehnologie. Străbătând munții pitorești în drumeții, Hamilton și-a permis să se conecteze cu natura și să se bucure de peisajele uluitoare.

“Am petrecut prima săptămână în LA cu nepoata și nepotul meu. A fost cu adevărat însorit și frumos. Am fost în mare parte ocupat când am fost acolo. Am făcut câteva drumeții în munți și apoi am avut parte de o adevărată odihnă fără tehnologie la soare, așa că am obținut un bronz foarte frumos.

În rest, am concurat în fiecare zi cu nepoata și nepotul meu  alergând și sărind în ocean. Nepoata mea, voia doar să sară în apă tot timpul!”, a declarat Lewis Hamilton.

Cu toate acestea, vacanța nu s-a limitat doar la activitățile de pe plajă sau la drumețiile montane. Hamilton a mărturisit cu sinceritate că a fost tentat de preparatele bucătăriei locale. Consecința acestor escapade gastronomice a dus la o creștere în greutate destul de semnificativă. De la o greutate obișnuită de aproximativ 73 de kilograme, Hamilton s-a regăsit aproape de 77 de kilograme și a fost nevoit să țină dietă pentru a reveni la  forma competițională pentru Grand Prix-ul Olandez.

“Am mâncat atât de multă mâncare. Greutatea mea ar trebui să fie în jur de 73, 74 de kilograme și eram aproape de 77 de kilograme sâmbătă, am fost ca ‘Oh, Doamne!’, așa că a trebuit să țin o dietă extremă zilele trecute”, a declarat Hamilton.