Pilotul Red Bull de Formula 1, Max Verstappen îi răspunde pilotului de la Mercedes, Lewis Hamilton, care a afirmat că nu este ipocrit când vorbește despre dominația echipei Red Bull, deoarece în perioada de dominație a echipei Mercedes (cu Hamilton ca varf de lance), el a preferat întotdeauna o competiție puternică, nu victorii ușoare.

Verstappen a spus că preferă cursele caracterizate prin simplitate, lipsite de strategiile intricate care au ajuns să definească Formula 1 în prezent. Max îmbrățișează intensitatea competiției și se adaptează la orice situație, chiar dacă mărturisește că preferă victoriile mai confortabile.

“Aș prefera să am întotdeauna o cursă foarte directă, dar acest lucru se întâmplă poate o singură dată sau de două ori în cariera ta într-un an, să ai un astfel de sezon. Dar din nou, suntem piloți de curse, echipele sunt mult mai apropiate, și pentru mine acest lucru este în regulă. Totuși, pentru mine este puțin mai relaxant să câștig mai confortabil”, a declarat Max Verstappen.

În ceea ce privește planurile sale de după vacanța de vară, Verstappen dorește să mențină consecvența în abordarea sa și, implicit, să continue să obțină victorii în continuare.

“Să încercăm doar să continuăm să facem același lucru, ar fi frumos. Desigur, după o pauză nu știi niciodată cum te vei întoarce la rutină, și pista și vremea prognozată sunt întotdeauna puțin mai dificile. Vom vedea. Avem o mașină bună, din nou este vorba de a pune totul cap la cap pentru a avea un weekend bun”, a declarat pilotul Red Bull, Max Verstappen.

Atunci când vorbește despre Marele Premiu al Olandei de la Zandvoort, Verstappen a menționat că îi place în mod deosebit acest circuit, considerându-l printre preferatele sale. Această preferință nu se reflectă doar prin cuvintele pilotului olandez, ci și prin designul personalizat al căștii sale pentru acest eveniment, care include în mod simbolic culorile steagului olandez (albastru, alb și roșu), țara sa natală.

Este unul dintre locurile mele preferate și, desigur, victoria este întotdeauna foarte specială aici, deci cu siguranță este un obiectiv pentru acest weekend”, a spus Verstappen înainte de Marele Premiu al Olandei.